میزان درآمدهای این شرکت در سه ماههی پایانی سال مالیشان 22.2 میلیارد دلار بوده است که نشان دهندهی 2.1 میلیارد دلار کاهش است و در پی آن میزان ارزش هر سهم 0.4 دلار کاهش داشت. این شرکت بابت بدست آوردن سری لوکیا از شرکت نوکیا و پتنتهای مرتبط با آن متحمل هزینهای 7.5 میلیارد دلاری شد که اکنون نتایج این موضوع با نهایی شدن قرارداد میان دو شرکت، در گزارش مالی سهماههی این شرکت به وضوح دیده میشود.
میزان سود خالص این شرکت در سهماههی مذکور 6.4 میلیارد دلار بوده است. بخش دستگاههای مصرفی این شرکت کاهش 13 درصدی را از لحاظ درآمدی تجربه کرده است و به 8.7 میلیارد دلار رسیده است اما در بخش تبلیغات شاهد رشدی نسبی هستیم و این مقدار به 13.5 میلیارد دلار رسیده است.
اما بخش ویندوز این شرکت بیشترین شوک را به خود دیده است و چندین عامل باعث شده تا شاهد کاهشی 22 درصدی در این بخش باشیم. پایان دوران گارانتی یا پشتیبانی رسمی این شرکت از ویندوز محبوب XP در سهماههی مذکور خود یکی از دلایل کاهش میزان درآمدزایی بخش ویندوز بوده است اما شاید دلیل مهمتر نزدیک بودن زمان رونمایی از نسخهی نهایی ویندوز 10 باشد که از مصرفکننده تا شرکتهای تولیدکننده همه شدیدا منتظر معرفی این نسخهی انقلابی از ویندوز هستند و مسلما در سهماههی آیندهی مالی این شرکت و 3 ماههی بعد از آن که محصولات بیشتری با این سیستمعامل عرضه میشوند، شاهد رشد مطلوب سودآوری واحد ویندوز شرکت خواهیم بود.
بخش سرفیس شرکت یکی از بهترین رشدها را تجربه کرد و در این بخش شاهد رشدی 117 درصدی هستیم که میزان درآمدزایی آن برای مایکروسافتیها به رقم قابل توجه 888 میلیون دلار رسیده و مسلما بزرگترین دلیل چنین رشدی محبوبیت و فروش مطلوب سرفیس پرو3 و اخیرا سرفیس3 بوده است که نسبت به نسلهای قبل از خود به مراتب بهتر عمل کردند.
[/av_textblock]
[av_image src=’https://licenseha.ir/wp-content/uploads/2015/07/xbox-one.jpg’ attachment=’239′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[av_textblock size=’17’ font_color=’custom’ color=’#303030′]
واحد XBOX با رشدی 27 درصدی که دلیل آن ادامهی روند قدرتمند فروش کنسولهای این شرکت بوده است، یکی دیگر از واحدهای قدرتمند مایکروسافت در 3 ماههی گذشته بوده است.
بخش آفیس 365 سه ماههای رویایی را پشت سر گذاشت چرا که توانست 3 میلیون نسخهی رسمی جدید را به تعداد خریداران خود اضافه کند و در حال حاضر رسما 15.2 میلیون اکانت آفیس 365 بفروش رفته است که مقداری چشمگیر به حساب میآید و ظاهرا ورود محصولاتی مانند iwork نتوانسته در روند رو به رشد مجموعه آفیس مایکروسافت خللی وارد کند.
در بخش ویندوزفون اوضاع چندان جالب نیست و شاهد 68 درصد کاهش درآمدزایی در این بخش هستیم اما مایکروسافت ادعا میکند که این اوضاع چندان عجیب نیست و با توجه به شرایط، انتظار چنین کاهشی را داشته است. این شرکت 8.4 میلیون اسمارتفون لومیا را بفروش رسانده که نسبت به دورهی قبل رشد چشمگیری را نشان میدهد اما مشکل اینجاست که درصد بسیاری از این آمار متعلق یه پایینردهها و گوشیهای ارزان قیمت است که سودآوری به مراتب کمتری را نسبت به پرچمدارها به ارمغان میآورند.
در بخش کنسولهای بازی با احتساب مجموع XBOX 360 و XBOX One این شرکت 1.4 میلیون کنسول فروخته است که نسبتا قابل قبول است. بخش سرگرمیهای شرکت رشدی خیرهکنندهی 62 درصدی را تجربه کرد که بزرگترین دلیل آن رشد 58 درصدی درآمد بخش XBOX Live بوده است.
[/av_textblock]
[av_image src=’https://licenseha.ir/wp-content/uploads/2015/07/Windows_10_Cross_Platform_Wide.jpg’ attachment=’240′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[av_textblock size=’17’ font_color=’custom’ color=’#303030′]
از لحاظ کلی درآمدهای این شرکت نسبت به 23.28 میلیارد دلار در مدت مشابه سال قبل کاهش چشمگیری را نشان میدهد که همانگونه که اشاره شد، نوکیا بزرگترین عامل این کاهش درآمد بوده است. با عرضهی ویندوز10 و مدلهای جدید لپتاپها، تبلتها و اسمارتفونهای ویندوزی، انتظار میرود که شاهد رشدی چشمگیر در میزان درآمد و سودآوری مایکروسافتیها در ماههای آینده باشیم.
منبع : toranji.ir
[/av_textblock]